EURO 2020

Calea ferata intre Gara de Nord si Otopeni aproape finalizata. Noi imagini de pe santier!

Sursă foto: https://www.facebook.com/BucAirports/

Cele doua puncte importante de transport ale Capitalei vor fi legate din aceasta vara de o cale ferata care este curprinsa in proiectul EURO 2020 la Bucuresti.

Miercuri au aparut noi imagini care arata ca lucrarile sunt intr-un avansat, astfel ca pana la 31 august sunt sperante pentru inaugurarea acestui nou tronson de circulatie.

Gheorghe Popescu, consilierul primului ministru in dosarul EURO 2020, spunea la inceputul lunii mai ca lucrarile sunt la 70 la suta din executie dupa o vizita pe santierul de la Otopeni.

“Calea ferată, care are o lungime de aproximativ 17 kilometri, va fi gata undeva în luna august. Pe perioada stării de urgenţă s-a lucrat într-un ritm încetinit faţă de cum s-a lucrat înainte. 

De la aeroport la gară distanţa va fi parcursă în 15 minute. Va fi o lucrare de care se vor bucura bucureştenii, locuitorii din zonele limitrofe, dar şi cetăţenii români aflaţi în tranzit la şi dinspre aeroport. Nu în ultimul rând, turiştii străini", a spus Popescu.

sursa foto: https://www.facebook.com/BucAirports/Calea ferata intre Gara de Nord si Otopeni aproape finalizata. Noi imagini de pe santier!