EURO 2020

Calcule complicate in Grupa B. Vedeti aici toate scenariile posibile

Sursă foto: https://twitter.com/TeamRussia/

Belgia e deja calificata in optimile de finala, dar Rusia, Finlanda si Danemarca pastreaza sanse de a continua parcursul la EURO 2020. Luni seara, in ultima etapa, se infrunta Danemarca - Rusia (Copenhaga) si Belgia - Finlanda (Sankt Petersburg).

Vedeti aici cotele oferite de BETANO

Fara victorie in primele doua meciuri de la EURO 2020, Danemarca isi joaca luni seara ultima sansa pentru calificarea in optimile de finala.

Pe Parken din Copenhaga vine Rusia, echipa care a obtinut cele trei puncte in confruntarea cu Finlanda din etapa anterioara.

Rusia se califica in optimi daca invinge Danemarca sau daca termina la egalitate, caz in care Finlanda nu castiga cu Belgia.

Daca Finlanda pierde cu Belgia, Danemarca se califica in optimi in conditiile in care va marca mai mult de un gol.

Belgia este deja calificata dupa doua victorii si va castiga Grupa B in cazul unei remize cu Finlanda.

Finlanda pastreaza sanse de calificare daca va castiga cu Belgia sau chiar si cu un egal, daca Rusia va fi invinsa de Danemarca.

Exista si scenariul in care Belgia, Rusia si Finlanda vor incheia grupa cu 6 puncte fiecare, caz in care departajarea se va face la golaverajul intre cele trei.

• Daca Finlanda invinge Belgia la unul sau doua goluri diferenta, iar Rusia invinge Danemarca, ordinea in grupa va fi: 1 Belgia, 2 Finlanda, 3 Rusia.

• Daca Finlanda invinge Belgia la o diferenta intre trei si cinci goluri (!), iar Rusia invinge Danemarca, ordinea in grupa va fi: 1 Finlanda, 2 Rusia, 3 Belgia.

• Daca Finlanda invinge Belgia la sase sau mai multe goluri (n.r. - scenariu SF), iar Rusia invinge Danemarca, ordinea in grupa va fi: 1 Finlanda, 2 Rusia, 3 Belgia.

Exista si scenariul in care Danemarca, Rusia si Finlanda ar putea incheia grupa cu 3 puncte fiecare, caz in care Belgia ar avea 9 puncte. De asemenea se va proceda la o departajare in functie de golaverajul intre cele trei echipe, dupa cum urmeaza:

• Daca Danemarca invinge Rusia cu 1-0, iar Finlanda pierde cu Belgia, cele trei echipe vor fi la egalitate si departajarea se va face la golaverajul general, apoi la numarul de goluri marcate, apoi la numarul de victorii (in acest caz fiin egalitate), apoi la punctele disciplinare (cartonasele primite), apoi dupa clasamentul preliminariilor europene (Rusia locul 12, Danemarca locul 15, Finlanda locul 20).

• Daca Danemarca invinge Rusia la mai mult de un gol diferenta si Finlanda pierde, ordinea in grupa va fi 2 Danemarca, 3 Rusia, 4 Finlanda.

• Daca Danemarca invinge Rusia la doua sau mai multe goluri si Finlanda pierde, ordinea in grupa va fi 2. Danemarca, 3 Finlanda, 4 Rusia.



Calcule complicate in Grupa B. Vedeti aici toate scenariile posibile