EURO 2020

Burleanu: "Prezenta trofeului la Bucuresti e garantia ca vom gazdui meciuri aici"

Razvan Burleanu a declarat ca sosirea trofeului EURO 2020 la Bucuresti reprezinta garantia ca Arena Nationala va gazdui patru dintre partidele Campionatului European in vara acestui an.

"Trofeul este garantia ca vom gazdui meciuri aici. Euro reprezinta o oportunitate unica pentru Romania, mai ales la nivel de infrastructura.

"Peste 20-30 de ani, vom vedea ca este mostenirea cea mai importata. Infrastructura este importanta si nu reprezinta un moft, nu trebuie sa trecem cu vederea ca ieri un copil de 10 ani a murit in apropierea uui stadion de fotbal.

"E nevoie de investitii in infrastructura. Cat priveste acest proiect, in urma ramane si un aeroport.

"Avem datoria sa continuam acest proiect. Euro reprezinta si oportunitatea unica de a ajuta copiii sa vina la fotbal. In 2026, vreau sa vorbim despre 600.000 de romani care joaca fotbal in tara noastra", a declarat Razvan Burleanu in cadrul eveniment care a avut la Arena Nationala.

Gabriela Szabo si Miodrag Belodedici au preluat trofeul in calitate de ambasadori ai EURO 2020 la Bucuresti.

Apoi, trofeul EURO 2020 a ajuns la Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la Campionatul European.

Arena Nationala va gazdui trei partide din Grupa C si una dintre optimile de finala.

Dupa mai bine de un an de zile portile marelui stadion se vor deschide din nou publicului pentur 25% din capacitate la meciurile de la EURO 2020.Burleanu: "Prezenta trofeului la Bucuresti e garantia ca vom gazdui meciuri aici"