EURO 2020

Avem gazon pentru meciurile de la EURO 2020

Sursă foto: https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/

Cel putin din punctul de vedere al suprafetei de joc nu ne vom face de ras la Campionatul European de fotbal "EURO 2020".

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut marele anunt in cursul diminetii de marti in ceea ce priveste gazonul de pe Arena Nationala.

"Avem verde si de la UEFA pentru gazon.

"Azi dimineata am dorit sa aflu personal si de la unul dintre cei mai buni specialisti ai UEFA in materie de gazon de fotbal daca suntem bine pregatiti la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie.

"Asadar, suntem in grafic.

"Am avut o discutie si cu echipa din Romania, care a obtinut acest rezultat de etapa. Si le-am cerut sa mentina acest ritm bun de ingrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Ii multumesc lui Greg Whately - expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasa si il asteptam la meciuri", scris Nicusor Dan pe contul sau oficial de Facebook.

Arena Nationala va gazdui patru meciuri la "EURO 2020", trei in faza grupelor si una dintre optimile de finala.Avem gazon pentru meciurile de la EURO 2020