EURO 2011 (U-17)

Belodedici explica esecul Romaniei la EURO U17 prin faptul ca adversarele au fost mai bune

Directorul tehnic al loturilor nationale de juniori, Miodrag Belodedici, a explicat, marti, la Aeroportul Henri Coanda, esecul "tricolorilor" la Campionatul European Under 17 din Sebia, prin faptul ca reprezentativele Germaniei si Olandei sunt superioare valoric nationalei României.
"Nu a fost cu noroc, ne-am gândit ca putem ajunge si la Campionatul Mondial, dar nu am reusit. Si un egal era bun, dar nu am reusit. Fotbalul românesc are valoarea lui. Germania si Olanda fac parte din alta categorie, mai valoroasa. Ne temem pentru viitor, asta spunem de 20 de ani. Trebuie sa muncim, sa facem selectii bune, sa le oferim copiilor tot ce le trebuie si atunci poate îi ajungem si noi pe olandezi si pe nemti", a declarat Belodedici.

Oficialul FRF a precizat ca nu vor aparea schimbari la nivelul bancii tehnice a selectionatei Under 17 a României. "Nu stiu daca vor aparea schimbari la nivelul conducerii tehnice, sunt discutii. Nu vreau sa dezinformam. Am vorbit cu domnul Mircea Sandu si nu era suparat. Se comenteaza, se discuta, dar noi stim care e situatia. Se va face o analiza si vom continua la fel cum am fost si pâna acum", a mai spus Belodedici.

Echipa României a înregistrat un rezultate de egalitate, scor 1-1 cu Cehia, si doua înfrângeri, ambele cu scorul de 0-1, cu Olanda si Germania, la Campionatul European Under 17, din Serbia, ocupând ultimul loc în Grupa B si ratând atât calificarea în semifinalele competitiei, cât si la Campionatul Mondial din Mexic.

Mediafax



Belodedici explica esecul Romaniei la EURO U17 prin faptul ca adversarele au fost mai bune