Echipa Nationala

"Vor sa ma indeparteze pentru ca nu particip la orgii"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede ca scandalul dintre el si Florin Prunea si Ionut Lupescu este datorat faptului ca nu doreste sa participe la activitatile sexuale din cantonamentul echipei nationale.
"Au vrut sa ma indeparteze ca nu am vrut sa particip la orgii. Ei au zis ca nu mai pot sa fac fata, dar asa se pune problema? Eu nu i-am acuzat pe ei ca au dus femei la ei acasa, ci pentru ca s-au ocupat de asa ceva la echipa nationala. Fetele erau aduse pentru cei din staff, peste 15 persoane", a declarat Dumitru Dragomir la OTV.

Oficialul Ligii nu a ratat o noua ocazie de a ii critica pe Florin Prunea si Ionut Lupescu, despre care a spus ca nu isi merita posturile.

"L-a pus sef pe Prunea la Relatii Internationale, el nu stie 80 de cuvinte in limba romana. Daca il pui sa scrie, rupe garduri. Pe Lupescu la fel, n-are niciun studiu. Ce sa conduca? Nici cainele de pe strada nu poate, daramite Federatia. Lupescu nici nu stie sa mearga singur pe strada. Ei nu au facut nimic decat sa isi imparta banii din diurne", a subliniat Mitica Dragomir.

Onlinesport


"Vor sa ma indeparteze pentru ca nu particip la orgii"