Echipa Nationala

Vlad Chiriches, capitanul nationalei, prefateaza duelul cu Islanda: “Suntem dezavantajati de absenta spectatorilor”

Romania va intalni Islanda, joi seara, intr-un meci pe care suntem condamnati sa-l castigam pentru a ramane in cursa pentru locul doi, pozitie care ne asigura prezenta in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2022.

“Cred ca, daca vom fi la fel de concentrati si hotarati sa castigam acest meci, o vom face, fara doar si poate.

“In Islanda am jucat, asa, cu sabia deasupra capului, pentru ca trebuia sa castigam. S-a vazut o determinare si asta ne-a adus victoria.

“Trebuie sa ne gandim la jocul nostru, nu al islandezilor. Noi trebuie sa castigam, sa fim concentrati, sa fim puternici in fiecare duel si sa castigam.

“Ca fundas te pregatesti pentru orice. Stim foarte bine ca Islanda aduce meciul in benzi, sunt foarte periculosi la fazele fixe. Sa fii concentrat in careu, cam asta e cel mai important.

“Cred ca suntem dezavantajati, pentru ca pe noi publicul ne impinge de la spate. E pacat ca nu am reusit sa facem ceva in sensul asta si sa jucam cu spectatori, dar asta este si trebuie sa castigam si fara ei acolo.

“Am fost surprins, nu ma asteptam, dar lucrul asta nu a afectat vestiarul. Cred ca ne-a unit mai tare si am inceput sa discutam impreuna despre asta. Am incercat sa avem o discutie cu Mister si sa-l asiguram de toata sustinerea noastra.

“Important este sa ne gandim la aceste doua jocuri, sa le castigam si abia apoi sa ne gandim ce adversari vom avea si procentajul pe care il putem avea la calificare. Daca vom ajunge acolo, vor fi sanse 50-50 la suta", a declarat Vlad Chiriches.

Meciul Romania - Islanda va avea loc, joi seara, de la 21:45.

Partida programata pe noul stadion din Ghencea va fi live text pe onlinesport.ro



Vlad Chiriches, capitanul nationalei, prefateaza duelul cu Islanda: “Suntem dezavantajati de absenta spectatorilor”