Echipa Nationala

Visul lui Keseru este sa joace la EURO 2016

Atacantul Claudiu Keseru a dezvaluit intr-un interviu acordat site-ului FIFA ca visul sau de jucator profesionist este sa evolueze in tricoul nationalei Romaniei la turneul final al Campionatului European din 2016.

"Mi-ar placea sa particip la turneul final al EURO 2016 din motive evidente. Sa port tricoul Romaniei in Franta ar fi absolut extraordinar", a spus Keseru.

Cu o singura prezenta sub tricolor, Keseru a vorbit si despre situatia Romaniei in Grupa F de calificare la turneul final din Franta.

“Nu depinde numai de mine, antrenorul alege jucatorii si trebuie sa respect asta. Ni s-a dat statut de favoriti, dar adevarul e ca grupa este greu de prevazut. Finlanda are un stil de joc frumos, cursiv, Irlanda de Nord a castigat primele trei meciuri, Grecia are doar un punct, Ungaria joaca bine si trebuie sa luam in serios echipa Insulelor Feroe", a declarat jucatorul.

Dupa mai multi ani petrecuti in fotbalul francez, Keseru a revenit in Romania si a debutat in Liga 1 la Steaua, devenind cel mai bun marcator din acest sezon.

"Revenirea mea a fost de succes, sunt intr-o buna forma si sper sa ma tina. Am simtit ca vremea mea in fotbalul francez s-a incheiat. Steaua mi-a oferit aceasta oportunitate in perioada de transferuri din ianuarie si am decis sa o accept. A fost decizia potrivita, dar Franta va avea intotdeauna un loc in inima mea. Acolo m-am dezvoltat ca fotbalist si ca om", a mai spus Keseru.

In varsta de 27 ani, Claudiu Keseru a marcat in acest sezonul 18 goluri in 22 de meciuri disputate in toate competitiile, iar 12 dintre reusite s-au produs in Liga 1.



Visul lui Keseru este sa joace la EURO 2016