Echipa Nationala

Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru Ungaria si Turcia. Gigel Bucur, arma secreta?

Victor Piturca a anuntat vineri lotul Romaniei pentru meciurile vitale ale Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014, contra Ungariei (6 septembrie, ora 21:00) si Turciei (10 septembrie, ora 21:00). Selectionerul a mutat neasteptat chemand un jucator nou. Romania trebuie sa le bata pe ambele in Grupa D pentru a avea sanse de intrare in baraj.

Pe lista loturilor finale se afla Gigel Bucur, un jucator care nu se afla pe lista extinsa a stranierilor anuntata initial de selectioner. In schimb, Gabi Tamas, care era pe acea lista, a fost lasat acasa. Piti a fost consecvent si l-a lasat pe Mutu acasa, asa cum a si spus.

Un jucator foarte in forma din campionatul intern, Gicu Grozav, transferat la Terek si care a marcat frumos cu o foarfeca pentru Petrolul in barajul Ligii Europa, nu se afla in lot.

Iata mai jos lotul anuntat de FRF. Meciurile cu Ungaria si Turcia, al caror program se afla mai sus, vor fi live text pe onlinesport.ro.

Portari: Ciprian Anton Tatarusanu (FC Steaua Bucuresti), Bogdan Ionut Lobont (AS Roma) si Silviu Lung jr. (FC Astra)

Fundasi: Alexandru Matel (FC Astra), Srgian Luchin (FC Dinamo Bucuresti), Paul Papp (AC Chievo), Marius Valerica Gaman (FC Astra), Nicolai Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Iulian Chiriches (faxul a fost trimis la FC Steaua, jucatorul devenind, intre timp, echipier al lui Tottenham FC; transferul va fi parafat si in TMS), Razvan Rat-Dinca (West Ham United FC) si Iasmin Latovlevici (FC Steaua Bucuresti) - fundasi

Mijlocasi si atacanti: Alexandru Bourceanu, Doru Mihai Pintilii, Adrian Popa, Cristian Tanase (toti, FC Steaua Bucuresti), Ovidiu Stefan Hoban (FC Petrolul Ploiesti), Dragos Grigore (FC Dinamo Bucuresti), Gabriel Andrei Torje (Udinese Calcio), Marius Silviu Alexe (US Sassuolo), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (FC Kuban Krasnodar), Bogdan Sorin Stancu (Genlerbirligi SK) si Ciprian Andrei Marica (fara echipa)



Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru Ungaria si Turcia. Gigel Bucur, arma secreta?