Echipa Nationala

Un nou conflict la orizont intre cluburi si FRF pe tema echipei nationale

Dupa impunerea regulii prin care cluburile de Liga 1 sunt obligate sa foloseasca pe durata unui meci de campionat un jucator sub 21 de ani, intre Federatia Romana de Fotbal si cluburi apare un alt subiect de tensiune.

Este vorba despre un cantonament pe care o selectionate U23 a Romaniei ar urma sa-l efectueze in Antalya in perioada de iarna.

Scopul declarat este de a urmari la lucru cat mai multi dintre tinerii jucatori aparuti in prim planul Ligii 1 dupa obligativitatea folosirii acestora.

Burleanu tentat sa dea inapoi

Pus in fata unei revolte a conducatorilor de cluburi din Liga 1, care deja si-au exprimat pe surse dezacordul pentru turneul din Antalya si avand deja experienta din acest an an, cand selectionata divizionara a Romaniei a jucat cu echipe de club in cantonamentul de iarna, iar Steaua nici nu si-a lasat jucatorii la lot, Razvan Burleanu pare mai degraba dispus sa cedeze.

"Vom analiza in zilele urmatoare si pana vineri vom lua o decizie cu privire la organizarea sau renuntarea la acest turneu. Situatia este mai complexa si nu face referire doar la prezenta la lot a anumitor jucatori, dar si de adversarii pe care ii vom intalni", a spus Burleanu in conferinta de presa in care a fost instalat Daniel Isaila la carma nationalei U21 a Romaniei.

La randul sau, selectionerul Christoph Daum a parut usor incurcat de aceasta situatie conflictuala si a oferit un raspuns diplomatic.

"Asa cum a spus si presedintele Burleanu, vom analiza si in doua-trei zile urmeaza sa decidem asupra acestui cantonament", a declarat neamtul din fruntea primei reprezentative.



Un nou conflict la orizont intre cluburi si FRF pe tema echipei nationale