Echipa Nationala

Un fost selectioner il face praf pe Daum: "E o gluma de antrenor"

Sursă foto: captura frf tv

Christoph Daum are parte de o opozitie din ce in ce mai accentuata dupa rezultatele slabe inregistrate de nationala Romaniei pana la jumatatea calificarilor pentru Cupa Mondiala din Rusia.

Remiza tricolorilor in meciul cu Danemarca, partida considerata capitala in ecuatia calificarii, a pus si mai mult paie pe foc, iar Daum a devenit tinta ironiilor si a mesajelor acide.

In acest cor de contestatari se inscrie si Cornel Dinu, unul dintre fostii selectioneri ai Romaniei, care afirma ca stie dintr-o sursa sigura ce mesaj le-a transmis Daum tricolorilor in pauza meciului de pe Cluj Arena.

"Ați jucat bine prima repriză, dar n-ați marcat gol. Intrați în repriza a doua, jucați la fel de bine, dar marcați gol", le-ar fi spus Daum jucatorilor, dupa care a iesit din vestiar, afirma Dinu.

In concluzie, cel supranumit "procurorul" crede ca "Daum este o gluma de antrenor" si spune despre neamt ca este "terminat".

Cornel Dinu a parasit nationala Romaniei pe usa din dos dupa rusinoasa infrangere suferita la Kosice in fata Cehoslovaciei in 1993, un 2-5 dupa care prima reprezentativa a fost preluata de Anghel Iordanescu si s-a reusit in extremis calificarea la Cupa Mondiala din Statele Unite 1994.



Un fost selectioner il face praf pe Daum: "E o gluma de antrenor"