Echipa Nationala

Ultimul antrenament al tricolorilor înainte de EURO 2019

Sursă foto: https://twitter.com/hai_romania/

Tricolorii Under 21 au efectuat, sambata dimineata, ultima ședință de pregătire în cantonamentul de la Bagno di Romagna. După amiază, delegația României va pleca spre Forli, acolo unde va fi cazată pe perioada campionatului european, anunta FRF pe site-ul oficial.

Antrenamentul a fost unul tactic, Mirel Rădoi pregătind deja partida cu Croația, meciul nostru de debut la EURO 2019, programat marți, în San Marino, de la ora 18.30 (19.30 în România).

Denis Drăguș, accidentat, a ieșit din programul de pregătire. În locul său, a fost convocat Ricardo Grigore de la Dinamo București. Acesta va ajunge în Italia în cursul zilei de azi.

După masa de prânz, fotbaliștii se vor odihni două ore, apoi se va pleca la Grand Hotel Forli. Diseară, echipa va efectua un antrenament de recuperare la centrul SPA de la hotel.

Pe 16 iunie, de la ora 18.00, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor pe perioada turneului final, publicul și reprezentanții mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia. Ședința de pregătire se va desfășura la Stadio Tonino Pantieri din Meldola, acolo unde vor avea loc toate antrenamentele tricolorilor pe durata Campionatului European.



Ultimul antrenament al tricolorilor înainte de EURO 2019