Echipa Nationala

Tricolorii vor fi cazati la EURO 2016 intr-un vechi castel devenit hotel de 5 stele

Cum Romania va disputa doua meciuri la Paris in faza grupelor, locul de cantonament al nationalei a fost ales in apropierea capitalei Frantei.

Oficialii FRF s-au oprit in cele din urma asupra Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly, un castel construit in 1911 si care intre timp a fost transformat intr-un hotel de cinci stele.

Acesta este plasat la 15 km de aeroportul international Charles de Gaulle si la doar 2 km de localitatea La Chapelle-en-Serval (departamentul Oise), informeaza site-ul FRF.ro

De-a lungul timpului aici au mai fost cazate in mai multe randuri echipe precum Olympique Marseille si Olympique Lyon, iar un mare avantaj il constituie distanta redusa fata de cele doua arene pe care vor juca tricolorii la Paris, Stade de France si Parc des Princes.

Pana la Stade de France, unde Romania va intalni Franta in deschiderea EURO 2016 distanta cu autocarul se parcurge in 35 minute si doar 60 de minute pana la Parc des Princes, arena unde vom intalni Elvetia in al doilea meci din grupa.

In total, hotelul dispune de 108 camere si apartamente, 12 sali de conferinta si 2 restaurante. De asemenea, amplasamentul dispune de un teren de antrenament, Stade D'Orry La Ville la doar cinci minute de mers cu autocarul.

sursa foto: frf.ro



Tricolorii vor fi cazati la EURO 2016 intr-un vechi castel devenit hotel de 5 stele