Echipa Nationala

Tricolorii, pregatiti pentru intalnirea cu Danemarca. Mesaj pentru Simona Halep!

Nationala Romaniei isi incheie parcursul in preliminariile Cupei Mondiale contra Danemarcei, echipa care lupta pentru ocuparea unuia dintre primele doua locuri in grupa.

Pentru tricolori meciul de la Copenhaga, programat duminica de la ora 19:00, reprezinta o noua oportunitate de a face uitata ratarea calificarii la Cupa Mondiala.

Un meci de la care selectionerul Cosmin Contra asteapta continuitate, in rezultate si atitudinea aratata de jucatori pe teren.

"De la echipa noastră aștept să văd aceeași atitudine din meciul precedent, jucătorii care vor intra să arate același entuziasm, aceeași dorință pe care au avut-o la Ploiești”, a declarat selecționerul intr-o conferinta de presa.

"Ne așteaptă iun meci foarte greu cu danezii, ei formează o echipă puternică. Adversarul are jucători extraordinari de la mijloc în sus", a adaugat Contra.

La finalul sedintei de pregatire jucatorii nationalei Romaniei au transmis un mesaj Simonei Halep, jucatoare care a devenit numarul unu mondial in tenisul feminin.



Tricolorii, pregatiti pentru intalnirea cu Danemarca. Mesaj pentru Simona Halep!