Echipa Nationala

Tricolorii mici sunt increzatori: “Mergem la EURO sa trecem de grupe”

Sursă foto: frf.ro

Reactiile jucatorilor nationalei de tineret dupa tragerea la sorti a grupelor turneului final al Campionatului European din 2019 sunt unele optimiste.

"Trebuie să privim partea plină a paharului, avem șansa să eliminăm cele mai bune echipe de la EURO, trebuie să profităm de ea!”, a declarat Ionut Radu, capitanul echipei nationale de tineret sub 21 ani a Romaniei, anunta FRF.ro.

“Sunt de părere că avem o grupă puternică, dar, totodată interesantă. Mergem la EURO încrezători că putem trece de grupe”, a spus George Puscas.

La randul sau, Adrian Petre a spus ca “e o grupă grea, dar nu imposibilă. Ne jucăm șansa noastră și suntem hotărâți și concentrați pentru a duce România cât mai sus”.

“Am ajuns printre cele mai bune 12 echipe ale Europei, e normal să fie greu la EURO, dar trebuie să mergem acolo să ne bucurăm de fotbal și să fim convinși că putem câștiga meciuri!”, a spus si Ianis Hagi.

“Va fi greu, dar mergem în Italia, la EURO, cu încredere. Avem un grup unit și am demonstrat până acum că putem pune probleme oricărei echipe. Vrem să ne jucăm șansa noastră” este si parerea lui Dennis Man.

Alexandru Cicaldau e de parere ca “avem adversari puternici, dar și noi avem calitate, de aceea suntem la turneul final. Cu fanii alături de noi, sunt sigur că putem avea un parcurs bun la Campionatul European”.



Tricolorii mici sunt increzatori: “Mergem la EURO sa trecem de grupe”