Echipa Nationala

Tricolorii au sustinut antrenamentul oficial la Vilnius. Declaratii Contra si Stanciu

Sursă foto: frf.ro

Jucatorii primei reprezentative a Romaniei au sustinut, miercuri seara, antrenamentul oficial pe terenul sintetic pe care se va disputa, joi seara, meciul cu Lituania din Liga Natiunilor (21:45).

Timp de o oră, selecționerul Cosmin Contra și staff-ul său a exersat ultimele detalii înaintea partidei care poate aduce primul succes în noua competiție UEFA, după două remize în primele două jocuri (0-0 cu Muntenegru, 2-2 cu Serbia), anunta FRF pe site-ul oficial.

Ședința de pregătire a avut și rol în acomodarea jucătorilor cu suprafața de joc a stadionului LFF, una artificală. Arena din Vilnius, construită în 2004 și modernizată în 2011, are o capacitate de 5.000 de locuri.

"Intrăm pe teren cu gândul de a câștiga fiecare meci. Indiferent de adversar, căruia, desigur, îi acordăm respectul de rigoare. Nu trebuie să mai facem pași greșiți. Cu o victorie în fața Lituaniei, duminică putem juca pentru primul loc în grupă, contra Serbiei. Alături de suporterii noști suntem mult mai puternici!”, a declarat selecționerul Cosmin Contra.

"E complet diferit să joci pe un teren sintetic, suprafața este foarte dură. Trebuie să ne adaptăm, iar mâine vom fi pregătiți. Fără să par arogant, suntem echipa mai bună și trebuie să arătăm acest lucru și pe teren!”, a spus Nicolae Stanciu la conferința de presă premergătoare antrenamentului.



Tricolorii au sustinut antrenamentul oficial la Vilnius. Declaratii Contra si Stanciu