Echipa Nationala

Tricolorii au sustinut antrenamentul oficial la Stockholm. Camataru, mesaj de sustinere

Sursă foto: https://twitter.com/hai_romania/

Jucatorii nationalei Romaniei au luat, vineri seara, primul contact cu suprafate de joc si stadionul unde sambata vor intalni Suedia in debutul preliminariilor pentru EURO 2020.

Vineri seară, naționala noastră s-a pregătit pe stadionul unde se va juca partida de sâmbătă seară, arenă cu o capacitate de 51.000 de locuri și care a fost inaugurată în 2012.

Antrenamentul oficial s-a terminat după 60 de minute, iar selecționerul Cosmin Contra a pus accentul pe faza de finalizare, anunta FRF pe site-ul oficial.

Selectionerul Cosmin Contra a declarat ca a conturat in proportie de 95% primul unsprezece pentru meciul cu Suedia si ca mai are dileme doar pe un post sau doua.

"Nu vor fi surprize", anunta Contra in ceea ce priveste formula de echipa pe care o va trimite in teren la ora jocului.

La sedinta de pregatire oficiala dinaintea meciului de sambata a participat si Rodion Camataru, invitatul FRF la Stockholm pentru meciul cu Suedia.

In 1983 fostul mare atacant marca golul victoriei pentru Romaniei, un succes prin care tricolorii faceau un pas decisiv spre turneul final EURO 84.

“Le transmit să fie puternici și să învingă Suedia. Am mare încredere că actuala generație poate duce România la turneul final, așa cum s-a întâmplat cu noi în 1984. La fel ca atunci, un meci mare contra Suediei poate însemna nașterea unei noi generații de fotbaliști extraordinare!”, a spus Cămătaru, informeaza FRF.



Tricolorii au sustinut antrenamentul oficial la Stockholm. Camataru, mesaj de sustinere