Echipa Nationala

Tricolorii au stiut ca trebuie sa castige la doua goluri in Muntenegru. Sustinere totala pentru Contra

Federatia Romana de Fotbal a fost aratata cu degetul dupa ultimul meci din Liga Natiunilor ca nu i-a informat pe jucatorii nationalei despre situatia din grupa si care este rezultatul de care Romania avea nevoie pentru a avansa in a treia urna valorica.

FRF a reactionata printr-un comunicat pe site-ul oficial prin care se apara si numeste criticile drept “speculatii”.

“Staff-ul echipei naționale a cunoscut foarte bine situația României în Liga Națiunilor înaintea partidei cu Muntenegru. De asemenea, jucătorii au fost anunțați atât la ședința tehnică din preziua meciului, cât și la cea premergătoare partidei, că e nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a avea șanse de a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru Euro 2020”, anunta FRF.

In alta ordine de idei, FRF isi arata in continuare sprijinul pentru selectionerul Cosmin Contra, chiar daca acesta a ratat obiectivul de a califica Romania in faza finala a Ligii Natiunilor.

“Reiterăm sprijinul pentru Cosmin Contra, un selecționer al cărui obiectiv este calificarea la Euro 2020 și sub conducerea căruia echipa națională a României a pierdut un singur meci, amicalul cu Olanda, în 14 partide”, se mai arata in comunicatul FRF.



Tricolorii au stiut ca trebuie sa castige la doua goluri in Muntenegru. Sustinere totala pentru Contra