Echipa Nationala

Tricolorii au efectuat ultimul antrenament tactic inaintea meciului cu Suedia

Ziua de miercuri a fost rezervata ultimelor indicatii tactice oferite de selectionerul Cosmin Contra jucatorilor primei reprezentative in cantonamentul de la Mogosoaia.

Prima parte a zilei a însemnat concentrare și intensitate pentru tricolori. Mâine e antrenamentul oficial, astfel că staff-ul tehnic a mai putut lucra doar astăzi, în liniște, registrul tactic pentru partida de vineri.

La ședința de pregătire de la Mogoșoaia, mesajul a fost clar: OFENSIVĂ. S-au exersat mai multe scheme pentru faze fixe, variante de trasee în atac și construcție rapidă spre poarta adversă. Poziționarea și, firește, finalizarea, anunta FRF pe site-ul oficial.

Imediat după închierea ședințelor de antrenament, tricolorii au revenit la hotel pentru refacere. Înainte de a intra pe mâna fizioterapeuților de la lot, jucătorii vor trece printr-un “filtru” inedit pentru mulți dintre suporteri.

Este vorba de masa cu “cocktail” energizant ce îi așteaptă la recepție. Staff-ul medical se ocupă de prepararea unui shake bogat în aminoacizi, carbohidrați și săruri minerale, care ajută la refacerea energetică a musculaturii după fiecare antrenament, evitând astfel apariția oboselii musculare.



Tricolorii au efectuat ultimul antrenament tactic inaintea meciului cu Suedia