Echipa Nationala

Tricolorii asteptati de sute de fani la revenirea in Romania

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Nationala de tineret a Romaniei a revenit in tara, vineri noapte, in urma participarii la Campionatul European din Italia, acolo unde tinerii tricolori au ajuns pana in semifinale obtinand calificarea la Jocurile Olimpice de anul urmator.

Sute de fani i-au asteptat pe tricolori la Aeroportul Henri Coanda in pofida orei inainte, fiind bine trecut de miezul noptii la Bucuresti cand aeronava charter a aterizat pe pamant romanesc.

“Wow, e ceva incredibil. Nu ne-am asteptat niciodata mai ales la ora asta. Suntem foarte bucurosi ca le-am readus bucuria suporterilor”, a fost reactia portarului Ionut Radu, capitanul Romaniei, la vederea fanilor.

Acestia au scandat “Suntem mandri de voi” si “Pentru noi sunteti campioni”.

“Este ceva unic. E incredibil. Nu credeam ca am facut mandra atata lume. Suntem fericiti. Pentru ei jucam, pentru o tara intreaga. Mai avem de muncit, avem foame de rezultate si de trofee. Abia asteptam si urmatorul turneu final”, a spus Ianis Hagi.

George Puscas cu greu s-a abtinut sa nu lacrimeze la vederea fanilor: “Va multumim pentru sustinerea acordata”.

Romania a castigat cea mai grea grupa de la Campionatul European, dupa ce a invins Croatia (4-1), Anglia (4-2) si a remizat cu Franta (0-0), pentru a pierde apoi in fata campioanei en-titre Germania, scor 2-4, dupa ce a intors rezultatul si a condus la pauza, cu 2-1.

Romania nu mai jucase de 21 ani la un Campionat European de tineret, iar in vara lui 2020 va juca la Jocurile Olimpice pentru prima data dupa 56 de ani.



Tricolorii asteptati de sute de fani la revenirea in Romania