Echipa Nationala

Totul despre Bosnia - Romania in Liga Natiunilor

Sursă foto: https://twitter.com/NFSBiH/

Dupa prestatia lamentabila de la Podgorica, unde au pierdut fara drept de apel in fata celor din Muntenegru, tricolorii au datoria morala de a-si spala imaginea in fata suporterilor dezamagiti.

Cotele oferite de FORTUNA
Bosnia - 2.13 | Egal - 3.30 | Romania - 3.75

Meciul cu Bosnia-Hertegovina programat la Zenica, marti seara, de la ora 21:45, reprezinta deja o partida de totul sau nimic pentru Romania in Grupa 3 din Liga B.

Bosnia-Hertegovina a inceput campania din Liga Natiunilor cu o remiza in meciul cu Finlanda, scor 1-1, in timp ce Romania a pierdut in Muntenegru, scor 0-2.

De retinut ca bosniacii a egalat la Helsinki in minutul 90+3 prin golul lui Smail Prevljak.

Doar trei victorii a adunat Bosnia-Hertegovina in ultimii aproape doi ani, cea mai notabila fiind obtinuta impotriva Kazahstanului.

Cu toate acestea, nu trebuie ignorate remizele obtinute de bosniaci cu Italia, Olanda si Franta pe cand formatia din Balcani evolua in Liga A.

Bosnia-Hertegovina si Romania nu s-au mai intalnit de 11 ani, tricolorii impunandu-se cu 3-0 la ultima confruntare directa, la Bucuresti, pe vechiul stadion Giulesti, meci la finalul caruia selectionerul Razvan Lucescu se despartea de nationala.

In total au fost pana acum patru confruntari, toate cu caracter oficial. Romania a castigat trei dintre meciuri (8-0 golaveraj), in timp ce Bosnia-Hertegovina s-a impus o data (2-1 pe teren propriu in 26 martie 2011).

Echipele probabile

BOSNIA-HERTEGOVINA: Sehic; Gazibegovic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Kolasinac; Prcic, Hadziahmetovic, Pjanic; Stevanovic, Dzeko, Krunic.

ROMANIA: Nita; Ratiu, Rus, Chiriches, Bancu; Maxim, Cretu, Marin; Ivan, Alibec, Mihaila.



Totul despre Bosnia - Romania in Liga Natiunilor