Echipa Nationala

Tosca: “Experienta din Spania ma ajuta la nationala"

Sursă foto: twitter.com

Alin Tosca a vorbit, marti, intr-o conferinta despre apropiatul meci cu Danemarca din preliminariile pentru Cupa Mondiala si a facut de asemenea referire la modul in care selectionerul Christoph Daum pregateste acest meci.

“Sunt foarte fericit ca am fost convocat si abia astept sa vina ziua de duminica. Este un meci foarte important pentru noi, pentru a avea sanse la locul doi. Ii analizam in fiecare zi pe jucatorii adversi. Avem video cu fiecare jucator in parte si trebuie sa-i cunoastem foarte bine. Sunt jucatori cu talie, il cunosc pe Cornelius, stiu ca il au pe Eriksen un jucator foarte bun”, a declarat Tosca.
 
“O calificare dupa atata timp ar fi enorm, ar fi extraordinar pentru toata tara. Este foarte important ca stadionul sa fie plin. Suporterii ne imping de la spate. Am simtit-o pe pielea mea acum in Spania. Atmosfera este extraordinara. Antrenorul Christoph Daum ne uneste foarte bine, ne da incredere in noi”, a adaugat internationalul roman.
 
Transferat in iarna de Steaua la Betis Sevilla, Tosca crede ca experienta din La Liga il va ajuta si la prima reprezentativa.
 
“Ma ajuta foarte mult experienta din Spania, unde este dupa parerea mea cel mai bun campionat din luma. Experienta de acolo ma ajuta si la echipa nationala. Daca stilul arbitrului este mai dur, daca lasa jocul mai liber, inseamna ca si noi trebuie sa jucam mai dur. Imi doresc sa avem tot ce trebuie, si agresivitate”, crede Tosca.

Sageti catre Reghecampf

Viitorul merita sa castige campionatul, m-as bucura pentru Gheorghe Hagi, dar in acelasi timp mi-ar parea rau pentru domnul Gigi Becali care investeste foarte mult. Mi-ar parea rau si pentru fostii mei colegi”, a mai spus Tosca, alimentand in cotinuare zvonurile ca a plecat de la Steaua intr-o relatie nu tocmai pozitiva cu antrenorul Laurentiu Reghecampf.



Tosca: “Experienta din Spania ma ajuta la nationala"