Echipa Nationala

Torje il face praf pe Daum si ofera amanunte de culoare din cantonamentul nationalei

Gabriel Torje a prins doar 20 de minute in teren in cele opt meciuri disputate de nationala Romaniei pana acum in mandatul lui Christoph Daum si acum, dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala, iese public cu un mesaj dur la adresa selectionerului german.

“Nu i-au placut jucatorii cu personalitate, cei care mai vorbesc cat de cat. Lui nu-i plac genul acesta de jucatori si i-a eliminat rand pe rand. In vestiar nu vorbeste nimeni, capul plecat. Inaintea meciului cu Muntenegru mi-a transmis printr-un coleg sa am grija sa nu mai vorbesc mult ca nu mai sunt convocat. Tot de asta nu-l cheama acum pe Denis Alibec”, a spus Torje la Digi Sport.

“De fiecare data la echipa nationala a fost intotdeauna atmosfera buna. Chiar si cu nea Piti n-a fost niciun jucator care sa plece suparat dupa meciuri sau sa nu mai vrea sa vina in afara lui Radu Stefan. Ne tinea mai din scurt pentru a face rezultate, dar cand era vorba de caterinca era alaturi de noi. Am ajuns la baraj cu Grecia sa ne calificam la Cupa Mondiala. Pe vremea lui nea Piti ne aparam 11 si atacam 11, dar scoteam puncte chiar daca jucam urat. Bateam in Turcia, bateam Olanda, veneam cu puncte din Franta”, a mai spus Torje.

Probleme de comunicare cu Daum

“El vorbea in engleza la antrenament, ne traducea Ionut Badea, ne facea o sinteza, si poate existau jucatori care nu intelegeau ce ne transmitea el”, a mai povestit Torje.



Torje il face praf pe Daum si ofera amanunte de culoare din cantonamentul nationalei