Echipa Nationala

Tineretul Romaniei castiga dramatic in Portugalia cu doi jucatori mai putin si penalty aparat in minutul 90+8

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Mirel Radoi a avut parte de un debut pe banca nationalei de tineret a Romaniei pe care nu il va uita prea curand. Reprezentativa sub 21 de ani a castigat in deplasare contra Portugaliei, scor 2-1, meci pe care l-a incheiat in dubla inferioritate numerica.

Dupa o prima repriza dominata de gazde si in care cea mai importanta ocazie a tricolorilor i-a apartinut lui Man in minutul 35, tinerii tricolori au lovit de doua ori in debutul partii secunde.

Mai intai Cicaldau a deblocat tabela cu un sut pe jos din afara careului dupa o pasa oferita de Coman, fostul sau coleg de la Viitorul.

Asa am trait Portugalia - Romania in preliminariile Campionatului European de Tineret

Dupa alte cinci minute Man l-a lasat excelent in pozitie de finalizare pe Ivan si atacantul de la Rapid Viena a majorat avantajul dupa depasirea portarului advers.

Romania a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Nedelcearu in minutul 70. Lusitanii s-au aruncat in atac, dar portarul Radu a facut adevarate minuni intre buturile nationalei tricolore.

In minutul 85 Portugalia profita de superioritatea creata si egala prin Carvalho cu o reluare la coltul scurt dupa o centrare din corner.

Pentru Romania finalul a devenit infernal dupa ce Ivan a primit al doilea galben intr-un interval de trei minute si cele noua minute suplimentare aratate de la margine au semanat cu vesnicia.

Portughezii s-au aruncat in atac si ne-au mitraliat din toate pozitiile, pana cand in minutul 90+8 Boboc a comis o imprudenta provocand penalty.

Carvalho si-a asumat executia si, din fericire pentru noi, Radu a intuit coltul reusind sa pareze pastrand cele trei puncte in tabara Romaniei.

Dupa acest meci clasamentul in Grupa a 8-a de calificare arata astfel:

1.Bosnia-Hertegovina 18 puncte (8 meciuri)
2.Romania 15 puncte (7 meciuri)
3.Portugalia 13 puncte( 7 meciuri)

Romania intalneste Bosnia-Hertegovina, marti, la Ovidiu in ceea ce a devenit finala grupei pentru calificarea la turneul final.



Tineretul Romaniei castiga dramatic in Portugalia cu doi jucatori mai putin si penalty aparat in minutul 90+8