Echipa Nationala

Tatarusanu s-a accidentat. Contra spune ca nu e grav

Portarul Ciprian Tatarusanu, titularul echipei nationale a Romaniei, are o problema de sanatate si nu a facut deplasare pentru meciul de campionat dintre Nantes si Reims.

“Si noi ne-am speriat, dar am vorbit cu el si nu este nimic grav. Marti se va antrena normal”, asigura selectionerul Contra.

Acesta a vorbit si despre situatia atacantului George Tucudean, golgeterul din Liga 1 Betano.

“Stiu ca are o leziune fibrilara confirmat si de cei de la Cluj. Nu se stie cat timp va lipsi, dar pentru meciurile cu Suedia si Feroe va fi indisponibil”, a comentat Contra.

De asemenea, selectionerul a explicat si motivatia din spatele convocarii lui Gheorghe Grozav pentru cele doua meciuri din debutul preliminariilor EURO 2020.

“L-am chemat pe Grozav pentru ca eu cred ca merita, are calitatile necesare sa ma ajute la aceste doua meciuri si punct. Nu pot sa multumesc pe toata lumea. Daca nu il chemam pe Grozav si il chemama pe altul, de ce l-am chemat pe acela”, a mai declarat Contra.

Romania debuteaza pe 23 martie in deplasare contra Suediei, dupa care intalneste pe teren propriu Insulele Feroe in 26 martie.



Tatarusanu s-a accidentat. Contra spune ca nu e grav