Echipa Nationala

Sumudica pune tunurile pe Edi Iordanescu: “Cum sa nu-i aduci la nationala?!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Marius Sumudica, antrenor in prezent la Al Raed, critica in termeni duri selectia facuta de Edward Iordanescu pentru meciurile cu Finlanda si Bosnia-Hertegovina, ultimele partide programate in aceasta luna in Liga Natiunilor.

“Selectia la echipa nationala trebuie sa o faci in functie de forma de moment. Cum sa nu-i aduci la echipa nationala pe Maxim si Mitrita, doi jucatori care pot face diferenta. La fiecare interviu vad ca plange dupa Ianis Hagi, un jucator care face diferenta, dar dupa Maxim si Mitrita de ce nu plange?”, a declarat Marius Sumudica la Digisport.

“Vorbesc zi de zi cu Mitrita si Maxim, ambii isi doresc enorm sa faca parte din selectionata Romaniei. Nu exista nimic in afara. Mitrita ar veni cu gleznele umflate, ar veni cu orice. E foarte afectat ca nu este chemat la echipa nationala”, a mai declarat Sumudica.

“Daca tu ca antrenor nu poti sa aduci la capacitate maxima sa dea totul pentru tricolor...atunci de ce mai sta cu mana la inima cand canta imnul? E o prostie, nu-mi spuneti mie ca nu exista implicare”, a continuat Sumudica tirul indreptat spre Iordanescu.

Romania intalneste Finlanda in deplasare pe 23 septembrie, pentru ca trei zile mai tarziu sa primim vizita Bosniei in Giulesti.Sumudica pune tunurile pe Edi Iordanescu: “Cum sa nu-i aduci la nationala?!”