Echipa Nationala

Stancu: "Un egal cu Ungaria ar fi esec"

Atacantul Bogdan Stancu considera ca Romania este obligata sa invinga Ungaria, vineri seara, in preliminariile Cupei Mondiale. Egalul este scos din calcule fiind considerat un esec.

"Avem nevoie de victorie si muncim mult pentru acest lucru in aceasta saptamana. Eu spun ca suntem pregatiti. Se poate pierde o calificare si nu e nicio tragedie, dar noi ne dorim foarte mult lucrul acesta. Noi ne dorim foarte mult sa obtinem calificare si sper sa obtinem toate punctele in cele doua meciuri. Importanta este in primul rand victoria cu Ungaria, cele trei puncte sunt esentiale. Un egal cu Ungaria este considerat un esec, desi chiar daca nu-i invingem sanse vor mai fi", a declarat Stancu intr-o conferinta de presa.

Jucatorul roman de la Genclerbirligi a mai vorbit si despre coechipierii sai Chiriches, Marica si Torje.

"Nu am vazut ca Vlad Chiriches sa aiba vreo problema. Probabil domnul Piturca stie mai bine, dar eu cred ca va putea evolua. Marica probabil ca in cel mai scurt timp isi va gasi echipa. Probabil are ceva dar mai asteapta. Torje era fericit dupa ce si-a gasit echipa. Ma bucur pentru el si ii doresc sa faca un sezon cat mai bun acolo", a mai spus Stancu.



Stancu: "Un egal cu Ungaria ar fi esec"