Echipa Nationala

Stanciu: “Trebuia sa ne luam revansa. Ne dorim sa ajungem la Mondial”

Nicolae Stanciu a marcat golul de 2-0 pentru Romania in deplasare cu Islanda, meci castigat de tricolori in etapa a 4-a a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din Qatar.

“Inseamna enorm aceasta victorie. Anul trecut nu am castigat aici. Am vorbit mult intre noi despre acea partida, chiar daca jucam intr-o competitie diferita. Ne-am dorit sa castigam acest meci in primul rand pentru noi. Le-am transmis si baietilor noi ceea ce inseamna pentru noi importanta acestui meci. Trebuia sa ne luam revansa, dar mai important era sa castigam pentru a mai spera la calificarea la Mondial”, a declarat Stanciu la Protv.

“Toti ne dorim sa ajungem din nou la un turneu final. Este un schimb de generatii. Mai cunosc foarte putini jucatori care vin constant dintre cei pe care i-am cunoscut eu acum 5-6 ani cand am debutat. Trebuie sa avem grija de cei tineri si rabdare. Viitorul nostru suna bine cu ei”, a mai spus Stanciu.

Romania ocupa locul patru in Grupa J dupa disputarea a patru meciuri, cu 6 puncte.

Urmeaza jocurile cu Liechtenstein (acasa) si Macedonia de Nord (deplasare).Stanciu: “Trebuia sa ne luam revansa. Ne dorim sa ajungem la Mondial”