Echipa Nationala

Stanciu a rabufnit dupa meciul cu Serbia la adresa criticilor: “Nu ca am fi castigat ceva…”

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Nicolae Stanciu a marcat un gol impotriva Serbiei si la final a tinut sa-si exprime nemultumirea fata de criticile primite in ultima perioada.

“Nu ca am fi castigat ceva, dar pana la urma am demonstrat ca ne dam si ultima picatura de energie pe teren, pentru Romania! Uneori castigam, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem…dar mereu dam totul. Unii oameni trebuie sa inteleaga ca fotbalul a progresat enorm de mult si ca nu mai exista nicio echipa mica”, a scris Stanciu pe contul sau de Facebook.

“Cat din partea unora dintre voi nu ne putem astepta sa fiti patrioti din moment ce Halep e numarul unu mondial la tenis si la prima infrangere o huliti, iar fetele de la handbal castiga trofeul Ligii Campionilor si dupa primul esec sunt cele mai slabe. Evident ca nici noi nu asteptam prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toti ceilalti: Va multumim! Hai Romania!”, a mai scris Stanciu.

Dupa golul marcat la Belgrad Stanciu si-a introdus degetele in urechi intr-un gest cat se poate de explicit cu trimitere la criticile fanilor.

Un gest pe care fostul international Gabi Balint l-a dezaprobat catalogandu-l in categoria “copilarisme”.Stanciu a rabufnit dupa meciul cu Serbia la adresa criticilor: “Nu ca am fi castigat ceva…”