Echipa Nationala

Selecționerul României despre jucătorii lăsați în afara lotului: ”Le urăsc mentalitatea”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Edward Iordănescu a abordat în conferința premergătoare meciului cu Belarus și subiectul jucătorilor români care n-au prins un loc în lotul pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024.

”Atitudinea este corectă şi avem un grup care îşi doreşte şi este aliniat, din punct de vedere mental, pentru performanţă. Poate sunt nişte talente pe care le-am lăsat pe dinafară acum. Le iubesc talentul la anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea.

”Dacă la cluburi anumiţi jucători au un anumit statut şi cei de acolo îşi permit să-i alinte, eu nu am timp la naţională, nu am luxul ăsta. Cine vine cu mentalitate să vină, cine nu, riscă să rămână afară.

”Nu este un mesaj pentru Ivan, care are un potenţial mare. El are uşile deschise la echipa naţională. Andrei trebuie să demonstreze şi să continue pe traiectoria bună care este acum”, a transmis Edward Iordănescu.

România va întâlni Belarus, marți seara, de la 21:45, într-o partidă găzduită de Arena Națională și care va fi live text pe onlinesport.ro

Tricolorii au deschis această campanie de calificare cu victorie, 2-0 în deplasare contra Andorrei, cel mai slab adversar din Grupa I.

O grupă din care mai fac parte Elveția, Israel și Kosovo.



Selecționerul României despre jucătorii lăsați în afara lotului: ”Le urăsc mentalitatea”