Echipa Nationala

Se fac cartile pentru numirea lui Adrian Mutu la nationala?

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Postul de selectioner al nationalei Romaniei a ramas in cumpana dupa ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale, cand Mirel Radoi a anuntat ca nu mai continua pe banca primei reprezentative.

In spatiul public au aparut speculatiile cu privire la numele viitorului selectioner.

Directorul tehnic Mihai Stoichita a anuntat ca la solicitarea mai multor jucatori ai nationelei reprezentantii FRF vor avea o discutie cu Mirel Radoi pentru a lamuri situatia cu acesta.

Ulterior, Razvan Burleanu i-a oferit postul de selectioner lui Gheorghe Hagi, constient de incompatibilitatea acestuia oferita de functia pe care o detine la Farul (n.r. - actionar majoritar).

Hagi a recunoscut public intalnirea cu Burleanu si a explicat ca nu poate ajunge in acest moment selectioner. Subiect inchis pentru toata lumea. Burleanu a scapat de o presiune care planeaza asupra lui inca din prima zi a mandatului in fruntea FRF.

In acest moment FRF are pe masa doua optiuni care se contureaza tot mai clar: continuarea cu Mirel Radoi, daca acesta va accepta un nou contract, sau promovarea lui Adrian Mutu pe acelasi model din ultimii ani.

Un model inceput cu Radoi care a fost promovat de la tineret la echipa mare si care ar putea continua cu Mutu in postul de selectioner, dupa ce acesta a fost la tineret si o scurta perioada a stat pe banca nou-promovatei U Craiova 1948.

De aceeasi parere este si fostul international Florin Soava.

"Eu l-as vedea pe Edi Iordanescu antrenand echipa nationala, dar cred ca il vor pune pe Adi Mutu. Vazand tendinta Federatiei, drumul prin care isi aleg antrenorii, eu asta cred", a declarat Soava la gsp live.

Singurele doua certitudini ale momentului in ceea ce priveste echipa nationala sunt ca am ratat oficial inca o calificare la Cupa Mondiala si ca pe 16 decembrie ne vom cunoaste viitoarele adversare din grupa de Liga Natiunilor.



Se fac cartile pentru numirea lui Adrian Mutu la nationala?