Echipa Nationala

Sapunaru acuza o accidentare si este incert pentru meciul cu Polonia

Fundasul Cristi Sapunaru, unul dintre posibilii titulari ai Romaniei la meciul cu Polonia, a fost menajat de selectionerul Christoph Daum la antrenamentul de miercuri dimineata.

 

AMR 1! #HaiRomania

A photo posted by Echipa Nationala a Romaniei (@echipanationala) on

Potrivit selectionerului Christoph Daum, jucatorul de la Astra Giurgiu acuza o durere la tendon si va fi supus unui tratament intensiv pana in ziua meciului cu Polonia.

"Sapunaru a acuzat o problema la tendon, probabil o tendinita din cauza numarului mare de meciuri din ultima perioada. Nu stiu sa spun acum daca va juca sau nu. Mai avem doua zile si un staff medical fantastic. Va face tratament in fiecare zi si vom vedea ce se va intampla vineri. Posibila lui absenta nu va modifica planul tactic", a spus Daum intr-o conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Mogosoaia.

In alta ordine de idei, Steliano Filip si Andrei Ivan au intrat in programul de pregatire al echipei si s-au antrenat normal alaturi de ceilalti tricolori.

Daum a decis sa scurteze antrenamentul din cauza ploii si acesta a durat doar o ora.

In cursul dupa-amiezii de miercuri tricolorii au programata o sedinta video de analiza a Poloniei, adversarul pe care il vom intalni, vineri de la 21:45, pe Arena Nationala in preliminariile Cupei Mondiale.



Sapunaru acuza o accidentare si este incert pentru meciul cu Polonia