Echipa Nationala

Sapte nume pe lista FRF pentru inlocuirea lui Cosmin Contra. Cine e favorit sa preia nationala

In cursul zilei de miercuri a fost vehiculata varianta Mircea Rednic, dar in realitate pe lista FRF sunt nu mai putin de sapte nume pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Cu toate acestea, cel care in acest moment are cele mai mari sanse sa fie numit selectioner la nationala mare este Mirel Radoi.

Rezultatele de la tineret, apropierea fanilor si faptul ca este un om de-al casei reprezinta atuuri solide pentru selectionerul nationalei U21 a Romaniei.

"Nu am vorbit cu Mirel, dar voi vorbi. El trebuie sa fie selectioner! Nu stiu daca acum sau in viitor. Sa vedem mai intai ce ganduri are, dar trebuie sa fie selectioner", a declarat Mihai Stoichita la Digi Sport.

Directorul tehnic al FRF a mai dezvaluit ca pe lista sunt in acest moment sapte nume de tehnicieni pentru inlocuirea lui Contra.

Stoichita a vorbit si despre remuneratia viitorului selectioner al nationalei Romaniei.

"Nu va fi un salariu mic. Va fi corespondent cu nivelul tarii. Nu poate fi un milion de euro, nici 500.000 de euro, dar va fi decent, cu bonusuri. Contra a avut mai putin de 30.000 de euro pe luna", a mai spus Stoichita.



Sapte nume pe lista FRF pentru inlocuirea lui Cosmin Contra. Cine e favorit sa preia nationala