Echipa Nationala

Sa radem cu Daum: “Nu spun ca este imposibil sa ne calificam”

Cand toata lumea astepta demisia dupa infrangerea cu Polonia si compromiterea sanselor de calificare la Cupa Mondiala, inca selectionerul Christoph Daum vrea sa rescrie definitia imposibilului intr-un mod cel putin amuzant.

“Ne-am asteptat la un rezultat mai bun, asa ca este normal ca toata lumea sa fie dezamagita. Am primit trei goluri din tot atatea faze si ne-am trezit tarziu”, a spus Daum la postul public de televiziune dupa evolutia sub asteptari de la Varsovia.

Calificare?

“Dupa un asemenea meci trebuie sa analizam situatia in care ne gasim si sa calculam de cate puncte mai avem nevoie pentru locul doi. Nu spun ca este imposibil, dar spun ca este foarte dificil”, crede selectionerul nationalei Romaniei.

Demisie?

“Nu stiu de ce ma intrebati daca imi dau demisia, am tot fost intrebat in ultimele saptamani. Mesajul pentru suporteri este ca trebuie sa investim in tinerete si sa ramanem uniti si in situatii dificile”, a incheiat Daum.

Romania a pierdut in fata Poloniei, scor 1-3, si ramane pe locul 4 in grupa de calificare la zece puncte de primul loc si la patru puncte de urmatoarele echipe, Danemarca si Muntenegru, pe care urmeaza sa le intalnim in deplasare.



Sa radem cu Daum: “Nu spun ca este imposibil sa ne calificam”