Echipa Nationala

S-au speriat votantii FRF? Burleanu, salt major la voturi

Razvan Burleanu a declarat luni, cu doua zile inainte de alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, ca a adunat un numar zdrobitor de voturi.

Actualul sef al FRF a declarat luni ca „am 160-170 de voturi in acest moment, in situatia de dupa ce s-a intamplat in aceste ultime ore".

Remarca „ce s-a intamplat in aceste ultime ore” se refera cel mai probabil la declaratiile din lumea politica din Romania, prin care unii oameni de stat si-au afirmat „ca microbisti” sprijinul pentru Ionut Lupescu.

In jur de 160-170 de voturi ar insemna o victorie zdrobitore pentru Razvan Burleanu. In 2014, atunci cand a castigat alegerile, a terminat turul 1 cu 79 de voturi, urmat de Avram cu 59. In turul 2,  a primit 113 voturi, iar Avram 58.

Un sondaj recent, desi pe sondaje este foarte greu sa iti creezi o parere reala de cele mai multe ori fiind manipulari, il indica pe Lupescu cu 117 voturi, urmat de Burleanu cu 88 si Puscas cu 36.

La votul de pe 18 aprilie 2018 sunt asteptati sa isi exprime dreptul „constitutional” un numar de 257 de afiliati ai FRF.



S-au speriat votantii FRF? Burleanu, salt major la voturi