Echipa Nationala

S-a decis soarta lui Mirel Radoi la echipa nationala

Desi admite ca pana acum luna octombrie a fost una dezastruoasa pentru echipa nationala, Razvan Burleanu ii acorda in continuare credit selectionerului Mirel Radoi si spune ca postul acestuia nu e in pericol.

”Nu am niciun regret că l-am susţinut pe Mirel Rădoi. Va fi un antrenor mare. Nu ne-am gândit la nicio variantă de înlocuitor. Avem selecţioner. Vrem să ne clasăm cât mai bine în această grupă de Liga Naţiunilor, pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Suntem încrezători că Rădoi va avea capacitatea”, a declarat Razvan Burleanu dupa meciul nationalei de tineret cu Malta (4-1).

”Mirel nu e un antrenor care să se ţină de scaun. Are capacitatea de a remonta această echipă. Avem nevoie de timp şi de răbdare. Staff-ul tehnic are nevoie de timp pentru reconstrucţie. Avem nevoie de încredere, pentru că jucătorii au fost dărâmaţi după meciul din Islanda”, a mai declarat presedintele FRF.

”Mirel Rădoi şi staff-ul se bucură de încrederea noastră. Va rămâne. Cred că are capacitatea, dacă avem timp şi încredere, să reconstruim această echipă. Am simţit că-şi doreşte să continue şi să clădească această naţională”, este mesajul de sustinere din partea lui Razvan Burleanu.

Romania intalneste Austria, miercuri seara de la 21:45, iar tricolorii au un bun prilej de a face uitate infrangerile cu Islanda si Norvegia.

Partida va fi livet text pe onlinesport.ro



S-a decis soarta lui Mirel Radoi la echipa nationala