Echipa Nationala

Romania U23 - Australia U23 cu Radoi si Dica pe banca. Mai batem si noi pe cineva?

Nationala U23 a Romaniei va sustine, marti seara, al doilea meci de pregatire in cantonamentul de la Marbella. In prima partida am pierdut cu Mexic.

Adversara tricolorilor va fi Australia, o noua echipa "exotica" pentru noi, dupa ce in primul meci am intalnit Mexic.

Spre deosebire de meciul cu nord-americanii, de aceasta data pe banca tehnica va sta Mirel Radoi, seletionerul care a calificat practic Romania la Jocurile Olimpice.

Radoi vine dupa nu mai putin de patru meciuri pierdute pe banca primei reprezentative a Romaniei si are nevoie, ca noi toti de altfel, de un rezultat pozitiv contra "cangurilor".

Pentru Romania va fi ultimul test inaintea participarii la Jocurile Olimpice, unde selectionata tricolora va intalni Honduras, Noua Zeelanda si Coreea de Sud.

La antrenamentul de luni seara a asistat si Mirel Radoi, sedinta tehnica fiind condusa tot de Nicolae Dica.

Iata ce a declarat Dica inaintea meciului de marti seara cu Australia:

“Sper sa obtinem o victorie in meciul cu Australia. Imi doresc sa facem mai mult pe faza ofensiva, in ultimii 25 de metri. Daca vom reusi sa castigam, ii voi felicita pe jucatori pentru ce am facut in acest cantonament.

“Pana la primul joc vom avea trei saptamani de pregatire. Speram sa mai luam 1-2 jocuri amicale.

“Jucatorii cu care am venit aici, multi dintre ei nu fac parte pentru lotul pentru JO. Sunt jucatori foarte tineri la care eu m-am gandit pentru campania urmatoare.

“In primul rand am vrut sa-i vedem pe jucatorii noi, daca pot face la meciurile internationale la un nivel mai mari. Jucatorii pe care dorim sa-i luam la Olimpiada am vrut sa vedem cum raspund", a spus acesta intr-o interventie pentru FRF TV.

Meciul Romania U23 - Australia U23 va fi live text pe onlinesport.ro, marti seara, de la ora 21:00.



Romania U23 - Australia U23 cu Radoi si Dica pe banca. Mai batem si noi pe cineva?