Echipa Nationala

Romania pierde puncte in Irlanda de Nord in calificarile de la tineret

Nationala de tineret a Romaniei a pierdut doua puncte in deplasare cu Irlanda de Nord, marti seara, intr-un meci din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021.

Echipa pe care am invins-o cu 3-0 la Voluntari a reusit sa ne smulga un 0-0 la capatul unui meci dominat in mare parte de tricolori.

Un rezultat care avantajeaza Danemarca, formatie care a profitat de pasul gresit al Romaniei distantandu-se la cinci puncte in fruntea clasamentului din Grupa a 8-a de calificare.

Danemarca a invins Malta, asa cum era de asteptat, cu 5-1, intr-nu meci de asemenea disputat marti.

Romania a ratat prima mare ocazie cu cinci minute inaintea pauzei prin Mihaila. Jucatorul care inscria un poker Finlandei n-a mai gasit poarta de aceasta data dintr-o pozitie favorabila in centrul careului.

In partea secunda Romania a dominat jocul in cautarea golului de trei puncte, insa gazdele au fost cele care au irosit prima mare ocazie chiar in minutul 90 prin Parkhouse. Reluarea acestuia din interiorul careului s-a dus pe langa poarta.

La faza imediat urmatoare tricolorii au ratat o mare ocazie prin Petre pe contraatac.

Din minutul 79 Romania a evoluat in inferioritate numerica, Chindris fiind eliminat.

Mirel Radoi a trimis in teren urmatoarea echipa:

1.Vlad – 19. Vlădoiu, 4. Paşcanu-cpt, 15. Chindriş, 6. Grigore – 14. Oaidă, 21. Marin (17. Olaru 72), 10. Moruţan (13. Ciobotariu 82) – 8. Man, 11. Petre, 7. Mihăilă (20. Ciobanu 72).



Romania pierde puncte in Irlanda de Nord in calificarile de la tineret