Echipa Nationala

Romania invinge Islanda la tineret

Nationala sub 21 de ani a Romaniei a castigat cu 3-0 (1-0) amicalul disputat, joi seara, in compania Islandei la Targu Mures. George Puscas, atacantul lui Inter Milano, s-a remarcat printr-o dubla.

George Puscas a deschis scorul la chiar prima ocazie a echipei Romaniei. Jucatorul de la Inter Milano a inscris cu un sut la coltul lung din interiorul careului.

A fost o pasa lunga trimisa de dinamovistul Steliano Filip, iar Puscas a reluat spectaculos pe piept inainte de a trimite mingea in poarta islandeza.

Islandezii au avut o bara pana la pauza, iar la reluare tinerii tricolori s-au dezlantuit si au transat disputa.

Mitrita a marcat pentru 2-0 in minutul 48 cu un sut pe jos din centrul careului, dupa ce tot el patrunsese cu o actiune solitara.

La trei minute distanta de la reusita mijlocasului echipei Viitorul a venit si al doilea gol al lui Puscas. Acesta a finalizat cu exteriorul la coltul lung.

Cristi Dulca, selectionerul echipei de tineret a Romaniei, a inceput folosit urmatoarea formula de echipa:

Cojocaru - Hodorogea, Tiru, Boldor (79 Nedelcu), Filip (80 Anitoiu) - Cristea (46 Tabacariu), Ion (80 Miron) - Paun (66 Popadiuc), Mitrita (72 Ivan), Rotariu (46 Cerlinca) - Puscas (72 Tudorie).

Romania face parte din Grupa 5 de calificare la Campionatul European U-21 din 2017 alaturi de Danemarca, Armenia, Tara Galilor, Bulgaria si Luxemburg.

Echipa Danemarcei este calificata la turneul final al Campionatului European din acest an (17-30 iunie in Cehia).

Debutul tricolorilor mici in preliminariile Campionatului European este programat pe 16 iunie contra Armeniei.



Romania invinge Islanda la tineret