Echipa Nationala

Romania, egal chinuit in deplasare cu Macedonia de Nord

Sursă foto: https://www.facebook.com/footballfederationofmacedonia/

Nationala Romaniei a ratat sansa locului doi in Grupa J, dupa ce a incheiat la egalitate in deplasare cu Macedonia de Nord, scor 0-0.

Un punct care ne mentine pe locul al treilea, dar lupta pentru calificarea la baraj de pe locul al doilea este departe de a fi transata.

Tricolorii n-au reusit sa profite de egalul surpriza dintre Armenia si Liechtenstein, insa dupa aspectul jocului de la Skopje ne putem declara multumiti cu punctul obtinut.

Portarul Nita a fost cel mai bun jucator al echipei noastre intr-o deplasare grea in care am atacat din primul minut cu Markovic, un jucator in varsta de doar 20 de ani, sa nu uitam.

Prima ocazie a Romaniei a aparut la jumatatea primei reprize si i-a apartinut lui Sorescu. Sutul acestuia dupa o recuperare a lui Man in jumatatea adversa a fost blocat de portar in corner.

De vazut si: Cum arata clasamentul in grupa Romaniei dupa remiza din Macedonia de Nord

Am aratat nesiguranta in aparare aspect sesizat de macedoneni care in partea secunda s-au napustit asupra portii noastre.

Nita a intervenit fabulos cu piciorul ca la handbal, in minutul 51, la sutul lui Elmas.

Tot el ne-a scos sapte minute mai tarziu la sutul lui Bardi.

Declaratii: Ce a spus Radoi dupa meciul de la Skopje

Mirel Radoi a incercat sa mute cu Razvan Marin si Cordea, trimitandu-l varf pe Man, post pe care acesta n-a mai jucat de la UTA, pe cand aradenii evoluau in Liga 2.

N-am reusit sa fortam obtinerea victoriei, aratand mai degraba a echipa vlaguita dupa aceasta mini campanie de trei meciuri.

Ramanem asadar pe trei in clasament si vom lupta pana la capat cu Armenia si Macedonia de Nord pentru locul secund care ne trimite la un baraj in doua etape.

Germania, invingatoare in Islanda, e scapata in castigatoare chiar daca mai sunt de disputat patru etape.

Caseta tehnica

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski (Jahovic ’64), Velkovski (Ristevski ’64), Musliu, Alioski – Spirkovski (Trajkovski ’78), Bardi (Askovski ’90), Elmas - Kostadinov, Ristovski, Churlinov (Nikolov ’78). Selecţioner: Blagoja Milevski.

România: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu (R. Marin ’63), Cicâldău - Man, Markovic (Cordea ’63), Sorescu (M. Marin). Selecţioner: Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: Ristovski ’27, Kostadinov ’71, Musliu ‘85 / Nedelcu ’48.

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz (central).



Romania, egal chinuit in deplasare cu Macedonia de Nord