Echipa Nationala

Romania – Danemarca. Totul pentru victorie, pentru calificare!

Sursă foto: https://www.frf.ro

Nationala de tineret a Romaniei are nevoie de victorie la orice scor in fata Danemarcei pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2021.

Victorie Romania
Egal
Victorie Danemarca

Daca nu aveti deja un cont la Casa Pariurilor, o puteti face aici

Danemarca este deja calificata din postura de castigatoare a grupei, insa Romania poate ajunge la turneul gazduit de Croatia si Ungaria ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul secund.

Avem de luat o revansa in fata danezilor pentru infrangerea din partida tur, chiar in debutul campaniei actuale de calificare la Campionatul European.

Danemarca ne-a invins pe o ploaie torentiala la Aarhus, cu 2-1, in conditiile in care Romania a ratat o lovitura de la 11 metri prin Florinel Coman in prelungirile partidei.

Atacantul de la FCSB estea accidentat si nu face parte din lotul pregatit de Adrian Mutu, insa nationala de tineret l-a reactivat pe Ianis Hagi.

Mijlocasul lui Glasgow Rangers a fost selectionat la cererea expresa a selectionerului pentru aceasta partida.

Prezenta lui Ianis Hagi printre tricolorii mici aduce un plus de incredere la moral, acesta fiind unul dintre artizanii performantei din 2019, cand Romania condusa atunci de Mirel Radoi ajungea pana in semifinalele Campionatului European U21.

Niciodata in istorie Romania nu s-a calificat doua editii la rand la un Campionat European de tineret.

Statistica de partea noastra

Cifrele sunt de partea nationalei Romaniei inaintea meciului de marti seara.

In ultimii cinci ani n-am pierdut niciunul dintre meciurile disputate pe propriul teren.

Chiar Danemarca este ultima echipa care ne-a invins acasa. Se intampla in preliminariile pentru Campionatul European din 2017.

Invincibili dupa ultimul EURO

Danemarca vine la Bucuresti neinvinsa de 12 meciuri, mai precis de la 1-3 cu Germania la turneul final al Campionatului European din urma cu un an.

De atunci danezii au castigat zece meciuri si au remizat in doua. Unsprezece dintre aceste partide au avut caracter oficial.



Romania – Danemarca. Totul pentru victorie, pentru calificare!