Echipa Nationala

Romania - Danemarca la tineret se joaca in Banie

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca partida Romania - Danemarca din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021 se va disputa la Craiova.

Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Ora de începere a meciului va fi comunicată curând. Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă și debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecționatei Under 21.

De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa națională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susținută de 20.454 de spectatori.

Naționala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, unde lider este chiar adversara din martie. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei.

Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte 4 locuri disponibile.



Romania - Danemarca la tineret se joaca in Banie