Echipa Nationala

Romania - Danemarca cu spectatori! Arena Nationala suspendata de FIFA

Vesti bune la final de an dinspre FIFA in perspectiva meciului pe care echipa Romaniei il va disputa pe 26 martie cu Danemarca pe teren propriu in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Dupa incidentele provocate de suporterii romani la meciul cu Polonia din noiembrie oficialii FRF s-au asteptat la ce e mai rau din partea FIFA, iar posibilitatea suspendarii terenului propriu la urmatoarea partida de acasa a fost luata in calcul.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF Razvan Burleanu, a declarat la Dolce Sport ca Romania va putea gazdui cu spectatori meciul cu Danemarca.

Interzis pe Arena Nationala

Cu toate acestea, partida din luna martie nu va putea fi organizata pe Arena Nationala, cei de la FIFA interzicand acest stadion pentru incidentele de la meciul cu Polonia.

In plus, FRF trebuie sa achite si o amenda de 100.000 de dolari.

In aceste conditii, noua arena din Craiova are mari sanse sa gazduiasca meciul Romania - Danemarca daca va fi terminata in timp util. Varianta de rezerva ar fi Cluj Arena, locul unde tricolorii au debutat in actuala campanie de calificare in acel 1-1 cu Muntenegru.

Burleanu a inspectat lucrarile de pe santierul din Banie si s-a declarat multumit de stadiul acestora.



Romania - Danemarca cu spectatori! Arena Nationala suspendata de FIFA