Echipa Nationala

Romania – Bosnia (luni, 21:45). Informatii cheie, echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

O noua editie de Liga Natiunilor se va fi incheiat pentru nationala Romaniei odata cu meciul din Giulesti contra Bosnia.

Cotele FORTUNA: Romania 2.20| Egal 3.30| Bosnia 3.40

Formatia pregatita de Ivaylo Petev a venit la Bucuresti cu obiectivul indeplinit, castigarea grupei si promovarea in Liga A, acolo unde Dzeko si compania au mai jucat la prima editie a competitiei.

Fara presiunea rezultatului toata lumea se asteapta ca Bosnia sa joace deschis contra Romaniei.

Tricolorii au ramas pe ultimul loc dupa remiza din Finlanda (1-1) si trebuie sa invinga Bosnia pentru a evita retrogradarea in Liga C.

Un al treilea esalon pe care, sa recunoastem, nu l-am parasit niciodata prin rodul rezultatelor. Am ajuns in Liga B dupa o reorganizare a echipelor din partea UEFA si pana acum se dovedeste o palarie prea mare pentru noi.

Curentul de opinie la nationala Romania este ca de la meciul cu Finlanda se poate pleca spre construirea de rezultate si performante. Un nou moment zero?! Nu este primul si cu siguranta nu va fi nici ultimul.

Ultima oara cand am intalnit Bosnia in Giulesti am castigat cu 3-0, un meci la finalul caruia Razvan Lucescu a plecat de la echipa nationala. In functie de rezultatul de luni seara am putea ramane din nou fara selectioner.

Edward Iordanescu nu si-a indeplinit obiectivul intermediar si i-a anuntat pe jucatori ca nu va urca in avionul pentru tragerea la sorti a grupelor de calificare la EURO 2024 daca nu vede atitudine si daruire.

Din tabara noastra va lipsi Marius Marin, suspendat dupa cartonasul galben incasat la Helsinki.

Tudor Baluta si Alexandru Cicaldau ar putea sa apara in primul 11 la noi, desi Iordanescu ar putea miza in mare parte pe echipa folosita in Finlanda pentru a oferi o mai multa consistenta.

De la bosniaci va lipsi Miralem Pjanic, suspendat, in timp ce Smail Previjak ar putea fi titularizat in locul vedeti Edin Dzeko.

Romania si Bosnia s-au intalnit de cinci ori pana acum. Romania a castigat de trei ori, Bosnia s-a impus in doua randuri, ultima oara chiar in meciul tur (1-0).

Tricolorii au castigat ambele dispute pe teren propriu, cu 2-0 in 2003 si cu 3-0 in 2011.

Echipele probabile

Romania: Radu; Ratiu, Rus, Nedelcearu, Bancu; R. Marin, Baluta, Tanase; Man, Alibec, Sorescu.

Bosnia: Sehic; Dedic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac; Besic, Hadziahmetovic; Stevanovic, Gojak, Demirovic; Prevljak.



Romania – Bosnia (luni, 21:45). Informatii cheie, echipele probabile si cotele FORTUNA