Echipa Nationala

Romania - Belarus 5-3. Suferim alarmant in aparare!

Sursă foto: https://www.frf.ro

Nationala Romaniei a avut 4-0 la pauza si chiar 5-0 in debutul partii secunde, pentru a incasa apoi trei goluri de la o echipa aflata la limita topului 100 mondial. Portarul David Lazar a aparat o lovitura de la 11 metri, astfel am fi vorbit despre o victorie la limita a tricolorilor.

Intr-o formula indrazneata, cu principalii doi marcatori din Liga 1 in primul 11, Romania a facut legea in prima repriza marcand pentru prima data dupa 18 ani patru goluri pe teren propriu.

Mitrea a deschis scorul dupa 11 metri la debutul sau sub tricolor in urma unei faze de la coltul terenului.

Zece minute mai tarziu Marin marca pentru 2-0 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Puscas in duel cu Naumov.

In minutul 31 avantajul Romaniei a ajuns la 3-0 dupa centrarea lui Tanase din corner si devierea lui Mogos pentru reluarea decisiva a lui Nedelcearu.

Puscas a stabilit scorul pauzei cu un sut din interiorul careului la ultima faza a primei reprize.

De la un 4-1 cu Ucraina in 2002 la Constanta tricolorii nu mai punctasera de patru ori in prima repriza a unui meci pe teren propriu.

Revenind la partida de la Ploiesti partea secunda a aratat rau pentru Romania din punctul de vedere al exprimarii in defensiva.

Nedelcearu si-a trecut in cont dubla in minutul 56 dupa un sut al lui Tanase de la distanta respins in fata de portarul advers.

A urmat de acum traditionala relaxare a tricolorilor si Belarus a marcat de trei ori, plus un penalty ratat.

Kendysh (63) dupa o lovitura de la colt, Bakhar (80) cu un sut din interiorul careului si Klimovich (90+2) au marcat golurile vizitatorilor.

Portarul Lazar a aparat o lovitura de la 11 metri la sutul lui Yablonsky in minutul 83.



Romania - Belarus 5-3. Suferim alarmant in aparare!