Echipa Nationala

Robert Moreno: “Sunt foarte multumit de cele trei puncte”. L-a ridicat in slavi pe Kepa, portarul care a blocat Romania!

Aflat la primul meci ca principal pe banca Spaniei, Robert Moreno a debutat cu victorie si a devenit primul antrenor din istorie care castiga la Bucuresti impotriva Romaniei.

“O prima parte la un mare nivel, cu numeroase ocazii. Pacat ca nu am reusit sa marcam, portarul roman a fost la un inalt nivel. Am inceput cum nu se poate mai bine repriza a doua. Ei au jucat intr-o linie de cinci pentru prima data, apoi au riscat intr-un 4-4-2 ceea ce a fost normal. Golul Romaniei a adus foarte mult entuziasm, dar Kepa a avut doua interventii foarte bune. Trebuie sa stim sa jucam si defensiv. Sunt foarte multumit pentru cele trei puncte, pentru prestatia generala a echipei. Chiar nu stiam ca sunt primul antrenor care castiga impotriva Romaniei la Bucuresti”, a spus Moreno.

Intrebat ce parere are despre interventiile providentiale ale lui Kepa din finalul meciului, cand Romania a ratat in doua randuri egalarea.

“Sigur ca ne-a ajutat interventia lui de la final. Fiecare jucator si-a indeplinit rolul, dar sigur ca portarul a iesit in evidenta si ne-a salvat de un meci egal”, a raspuns Moreno.

Spania a invins Romania, cu 2-1, pe Arena Nationala prin golurile marcate de Sergio Ramos si Paco Alcacer.

Golul formatiei noastre a fost marcat de Florin Andone la patru minute de la intrarea in teren.



Robert Moreno: “Sunt foarte multumit de cele trei puncte”. L-a ridicat in slavi pe Kepa, portarul care a blocat Romania!