Echipa Nationala

Reghecampf refuza nationala: “Nu se pune problema sa plec de aici”

Laurentiu Reghecampf s-a autopropus pe vremea cand antrena Steaua sa pregateasca in paralele si echipa nationala. O idee criticata de multi la vremea respectiva, insa acum tehnicianul lui Al Hilal respinge categoric preluarea primei reprezentative.

“Nu se pune problema sa plec acum de aici. Cei de la Federatie m-au sunat inainte, cand Victor Piturca era inca antrenor, insa acum nu m-au mai sunat. Nu ma intereseaza in momentul de fata pentru ca vreau sa castig Liga Campionilor Asiei si am semnat doar de trei luni cu aceasta echipa”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei a facut si o scurta caracterizare a echipei Al Ittihad, noua formatie a lui Victor Piturca, si rivala lui Al Hilal in campionatul Arabiei Saudite.

“O echipa puternica aflata pe primul loc la egalitate de puncte cu Al Nasr. Noi suntem la doua puncte in spate si pot spune ca stam bine”, a mai spus Reghecampf.

In opinia acestuia la o echipa de talia lui Al Ittihad un antrenor poate castiga pe an intre 1.5 si 3 milioane de dolari.



Reghecampf refuza nationala: “Nu se pune problema sa plec de aici”