Echipa Nationala

Reactiile tricolorilor dupa victoria mare din Austria. Entuziasm si prudenta!

Sursă foto: https://twitter.com/oefb1904/

Romania a obtinut cel mai important succes din ultimii ani, 3-2 in deplasare cu Austria, in etapa secunda din Liga Natiunilor. Un succes care ne propulseaza pe primul loc in grupa si ne face sa privim cu speranta la intalnirea cu Islanda din 8 octombrie, partida din semifinalele barajului pentru EURO 2020.

Dragos Grigore, primul gol la 34 de ani!

“Ma bucur ca am dovedit ca suntem un grup unit si ca avem o echipa buna. Rezultatul este consecinta jocului pe care l-am facut in aceasta seara.

“M-am gandit de mult sa inscriu la echipa nationala. Nu am reusit pana acum, ma bucur ca am facut-o in aceasta seara, ca golul meu a adus cele trei puncte Romaniei. E un gol de care imi voi aminti toata viata, insa deocamdata nu am realizat nimic.

“Poate era prea mult sa reusesc dubla. Sa nu exageram. Era important sa luam cele trei puncte”, a spus Grigore la Pro tv.

Maxim, decarul de care aveam nevoie

“Ma bucur ca am reusit sa castigam cu trei goluri marcate pe terenul Austriei. Am reusit sa ne revenim din punct de vedere psihic dupa meciul cu Irlanda de Nord. Toata lumea si-a dat seama ca am pierdut doua puncte.

“Este o mandrie si o onoare pentru mine sa imbrac tricoul echipei nationale indiferent de numar”.

Alibec, marcator

“Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa castigam. Se vede ca avem entuziasm si ca vrem sa jucam fotbal.

“Asa am jucat si cu Irlanda de Nord, dar am avut si ghinion. Important e sa jucam asa in continuare, sa ne dorim victoria si sa nu ne credem inferiori altor echipe asa cum a fost pana acum.

“N-am nimic cu Ciprian, doar ca mi s-a parut ca nu a zis adevarul. Chiar am facut un meci bun cu Irlanda de Nord. Eram suparat dupa meci, dar mi-a trecut intre timp.

“Daca vom juca asa, n-am nicio emotie ca nu vom trece de ei (n.r. - Islanda)”.

Stanciu

“In ultima perioada ni s-a intamplat rar. E clar o bucurie si o descatusare a noastra meciul acesta dupa esecul de acasa cu Irlanda de Nord, pot numi asa egalul de acasa.

“E doar inceputul lui mister ca antrenor si mai avem mult de munca sa ajungem unde ne dorim noi si suporterii echipei nationale.

“Sanse sunt in Islanda. Sunt sigur ca vom aborda la fel meciul, vom incerca sa controlam si sa atacam cat mai mult. Islanda e o echipa buna la fel ca si Austria”.

Romania a invins Austria in deplasare, cu 3-2, si a preluat conducerea in grupa de Liga Natiunilor dupa doua etape.

“Ne simtim foarte bine cu noul antrenor. Suntem incantati sa-l avem aici. Il cunoastem. E un inceput de drum si sunt sigur ca vom si si mai puternici pe viitor. Nu castigam niciodata in Austria daca nu alergam toti si nu ne sacrificam pentru echipa.



Reactiile tricolorilor dupa victoria mare din Austria. Entuziasm si prudenta!