Echipa Nationala

Reactiile tricolorilor dupa meciul din Malta

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Cu trei puncte obtinute in Malta echipa Romaniei a ajuns la 7 puncte in Grupa F si se mentine cu sanse mari in lupta pentru calificarea la EURO 2020.

"Orice gol pentru mine la echipa nationala reprezinta o mandrie. Acum pot sa ma gandesc in sfarsit la Campionatul European. Am trecut cu bine, am facut patru puncte. Sunt puncte importante.Nu trebuie sa ne facem deocamdata calcule. Suntem la mana noastra, avem meciuri acasa. Va fi un final fericit pentru noi, daca vom castiga ca si pana acum. Trebuie sa mergem acolo increzatori ca ne putem compara cu echipele puternice din grupa", a spus George Puscas la Pro TV.

"Sunt patru puncte foarte bune. E normal ca ne facem calcule. Avem acasa doua meciuri din care speram sa luam, la fel, patru puncte. Toate echipele aflate in cursa au sanse de calificare", a declarat si Ciprian Tatarusanu, capitanul Romaniei in Malta.

"E rezultatul pe care ni l-am dorit, sa ne facem treaba usoara din primele minute. Stiu ca sunt asteptari, am incercat sa joc colectiv, pentru coechipieri. In Norvegia a fost mai bine, sper ca la Campionatul European sa fie din ce in ce mai bine", a spus si Ianis Hagi, pentru prima data titular la prima reprezentativa.

Romania a invins Malta la primul meci din istorie, cu 4-0, prin golurile marcate de Puscas (2), Chipciu si Man.



Reactiile tricolorilor dupa meciul din Malta