Echipa Nationala

Reactia lui Contra dupa victoria cu Lituania

Sursă foto: frf.ro

Selectionerul Cosmin Contra s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor nationalei Romaniei in meciul cu Lituania din penultima etapa a grupelor in Liga Natiunilor.

“Vreau sa felicit jucatorii pentru cum au jucat, mai ales ca iarasi am jucat fara spectatori. Am castigat pentru ca baietii au inteles ca trebuie sa aiba alta atitudine. Cred ca mi-a iesit cu doi atacanti, mi-a placut cum au colaborat Puscas si Keseru impreuna. In general toti jucatorii au jucat foarte bine. Mai avem unele probleme cu pasele in spate spre portarul propriu, dar speram sa le remediem”, a spus Contra la Pro tv.

“Ne va astepta un meci foarte greu in Muntenegru. Chiar daca sarbii au avut 2-0 in prima repriza, cei din Muntenegru le-au pus mari probleme. Speram ca baietii sa se recupereze si sa facem un meci mare acolo, ar fi ideal sa castigam”, a mai declarat selectionerul Romaniei dupa 3-0 cu Lituania.

Romania va juca in Muntenegru, marti seara, de la 21:45, meciul decisiv pentru ocuparea unui dintre primele doua locuri in grupa.



Reactia lui Contra dupa victoria cu Lituania